//WIWII
#Diary23 :)
Saturday, December 8, 2012 | 7:58 AM | 0 comments
hai,hai,haii asalamulalaikum semuaaa :* 
ehemm,ehemmm,, nampak apa-apa yng lain tak kt blog wiwii ni ? nampak tak,nampak tak :D heheee wiwii dah edit blog wiwii :* no more pinky,pinky :p eh,ehhh xD haha


okeyyy today genap 5bulan wiwii single :') lama kan wiwii single :o haishh biasalah nak bt macam mana dah tak laku :p hahahaha . hurm wiwii act xpercaya ouh macam mana wiwii boleh hidup single sampai 5bulan mcm ni -_- yelah selalu bru 3mingu wii single msti prasaan bosan tu dah mula wujud tapi now xtau knapa smpai skrng still xrasa lonely or bosan wiwii happy life mcm ni :) xda sedih, xda sakit hati,xda prasaan cemburu apa smua :* happy sngat now, tpi biasalah kadang-2 je kita rasa sakit hati skit bila tngok kawan-2 kita yng taken ni :p yelah dorng boleh sweet-2 bgai an :* hehee alaa xpelah itu normal :]

wiwii harap sangat ouh one day wiwii jmpa someone yng btul-2 faham wii,sayang wii and care pasal wii. klah guyzz xda story dah yng wiwii nak share . lgi pun dah malam wii mgantok sngt nnti wiwii share-2 story lgi k :* sayang smuaa !! 
#Diary22 :)
Tuesday, October 30, 2012 | 2:58 AM | 0 comments
hai,hai,haiiii .. asalamualaikum semuuuuuaa :* k sumpah miss my blog so muchhh !!! ahhhhhh !!! :( hahaha . rmai tnya npe wiwi lama xupdate ? npe wiwii snyap ? mana fb wiwi ? lalaalalululu haha . k sorry smuaa . act mcm ni meh wiwii bgi tau satu-2 k :) FB wii,wii dh dlete. wii dh xda fb dah so pape crik wii kt twitter je k.and sorry tau smua lama sngat wiwii snyap an .hurmm act wiwii tngh bzzy tuk PMR hri tu and yeahhhh PMR is over xD hehee *muka happy* eh,ehh :> tulah sebab tu wii snyap je .sorry smua insyaalah lepas ni wii janji wii akan try slalu update k ;) lgi stuu rmai tnya "wiwiii gan spe now" hehee sorry im solo ;) wiwii mna ada gan sesape dh lama dah solo . alhamdunilah wiwii bahagia and makin bhgia dngn life wii .hurmm rindu,windu,rindunyalah kt korang smuaaa :* hahaa klah dahlah tuu jap gi merapurepek tah papetahh .syng korang smuaa.thanks smua yng follow wii tu. byebyee jmpa di lain post . asalamualaikummmm:D

Older Post
Owner
HELLO dear reader :*welcome to my online diary

Navigations Here

About
Links
Entries

penenang jiwa

Photobucket


Bias?

Shoutbox


Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : wii
Background by : FPA