//WIWII
#Diary23 :)
Saturday, December 8, 2012 | 7:58 AM | 0 comments
hai,hai,haii asalamulalaikum semuaaa :* 
ehemm,ehemmm,, nampak apa-apa yng lain tak kt blog wiwii ni ? nampak tak,nampak tak :D heheee wiwii dah edit blog wiwii :* no more pinky,pinky :p eh,ehhh xD haha


okeyyy today genap 5bulan wiwii single :') lama kan wiwii single :o haishh biasalah nak bt macam mana dah tak laku :p hahahaha . hurm wiwii act xpercaya ouh macam mana wiwii boleh hidup single sampai 5bulan mcm ni -_- yelah selalu bru 3mingu wii single msti prasaan bosan tu dah mula wujud tapi now xtau knapa smpai skrng still xrasa lonely or bosan wiwii happy life mcm ni :) xda sedih, xda sakit hati,xda prasaan cemburu apa smua :* happy sngat now, tpi biasalah kadang-2 je kita rasa sakit hati skit bila tngok kawan-2 kita yng taken ni :p yelah dorng boleh sweet-2 bgai an :* hehee alaa xpelah itu normal :]

wiwii harap sangat ouh one day wiwii jmpa someone yng btul-2 faham wii,sayang wii and care pasal wii. klah guyzz xda story dah yng wiwii nak share . lgi pun dah malam wii mgantok sngt nnti wiwii share-2 story lgi k :* sayang smuaa !! 

Older Post
Owner
HELLO dear reader :*welcome to my online diary

Navigations Here

About
Links
Entries

penenang jiwa

Photobucket


Bias?

Shoutbox


Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : wii
Background by : FPA