//WIWII
#Diary 16 :)
Monday, June 25, 2012 | 4:15 AM | 0 comments
hai korang,hai awek,hai pakwa..
korang,korang,korang . lma kan wiwii x update . hurmm . berabuk dah blog ksayangan wii nie :( . 
korang bt ape tuu ? rindu korang ouh :* . dh mkn ? dh mndi ? dh berak ? dh tidoo ? *hishh . bnyk tnya plk wiwii nie >< hihihi . 
korang nk thu x act an wiwii nk story psal,psal,psal . hurmmmm . nk bgi tau tpi mcm segan . eishhh :'( . 
okey act wiwii dh suka and syng kt someone nie and,and wiwii rsa mcm wiwii xlma lgi gan dia kot :p . hehehe. nk thu siapa ? alaaaa . tngu jlh . nnti korng msti tau jgak . 
mna wiwii knal dia ? okey act cta dia mcm nie . sabtu hri tu an (23/6/2012) wiwii tman my bestfriend merangkap my sister pegi dating kt taman . alaaa . dia date dngn sparrow lah bf dia tuu sape lgi >.< . then sparrow tuu bwaklah sorng mmber dia nma dia ? hurmm . xyh tau ahh . tpi smua pngil dia angah . ;) . then xtau npe wiwii asyik pndang dia je and wiwii tertarik gla dngn dia . msa tuu an dlm hti wiwii nie ttba ada dia je . hahaha . gedik an >.< k memang pun :p . wiwii nk tgur dia auww time tuu tpi tulah . tngok muka dia mcm sombong je . malu plk ouhh . nnti apa plk dia pkir :') . then msa time blik geng-2 wiwii yng lain smua dh bahan-2 wii bgai . pastu masya plk dok gii crita kt bf dia sparrow tuu . huishhh . apa lgii . angah tuu dh taulah agaknya yng wiwii ada hti kt dia . k diam smua >< . tngh malu nie -_- . 
and,and bnda yng wiwii xsngka angah tuu call wii bnyk kli tpi tulah . sian dia wiwii x on fon . fon rosak lgi . :'( .  nsib baik sparrow bgi tau yng tu num angah klw takk . hurmm . mlpas ah wii . then ktaorng otp bgai smua borak-2 smpailah hri nie . k angah tuu memang kaki call wii . haishh . xsyng kdit lnsung >< . hahahaha . 
dahlahh . tu jlh nk story . klw crita lbih-2 pun bknnya dpt apa an . hahaha . klah byee korng . wiwii nk out dh . tc . muackz kt dahi korang :*
too angah . ur always in my mind and i can't stop think about you dear . hope so u will be mine soon :'(
hihihihihi :p . byee !!!

Older Post | Newer Post
Owner
HELLO dear reader :*welcome to my online diary

Navigations Here

About
Links
Entries

penenang jiwa

Photobucket


Bias?

Shoutbox


Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : wii
Background by : FPA