//WIWII
Diary19 :)
Saturday, August 18, 2012 | 8:19 AM | 0 comments
hai,hai asalamualaikum :*
k miss wii x ? hurmm ylh  . mna nk miss wii :'( hahaha
ehh korang sorry dh lma xupdate :'( bzzy skit nk PMR dah !!! 
korang-2 hri nie smpena malam raya yng meriah,indah and bahagia nie wiwii nk ucapkan selamat hari raya kepada smua-2 yang kenal wii and smua follower wiwii :* mehh muah skit ehh *_+ 
wiwii nk mntk maaf . wiwii tau wiwii bnyk bt salah :'( wiwii nie nakal . sorry ehh . lgi-2 dkt kawan wiwii tiga orng yng slalu dngn wii tuu si marsya,balqis and shiraa :* weyhh korang . sorry auww . aq tau aq slalu buli korang . kena kan korang and skitkan hti korang . sorrylah . tuu smua gurau je :p hihih 0-0 okeyy ;) and tak ktinggalan orng yng wii nk mntk maaf sngt-2 too my dear EX emir afif or patrick . emirr . wii tau wii bnyak,bnyak dan bnyk gilaa bt slh gan you . wii bnyk skit kn hti you . main kan prasaan u and mcm-2 ahh . sorry sngt . hope lpas nie kta jdi mmber k . xnk ah msuh-2 nie :> 

and this one wiwi nk tjukan khas untuk orng yng wii syng smpai skrng event kta dah tak da pape :'( 
Muhd Zuhaily or angah wiwii nk mntk maaf sngt-2 . hurmm ingtkan kta dpt raya sesama an thun nie tpii takk :'( takpelah nk bt mcm mna . sorry sngt . wii tau wii salah . mntk break tnpa sbab then ada orng lain msa kta tngh cple.lyn boy lain . k sorry sngt wii dah tak tau nk mntk maaf mcm mna dah . :( btw mokk wiwii nk bgi tau yng wiwii syng mokk ouh . event pun kta dh takda pape,mok slalu dlm otak wiii . selamat hri raya mok . hajat kta xsmpai nk rya sama-2 :'( ksdih gilaa !! ikutkan hti skrng jgak wii nk getback gan mok . tpiiii .... emm xplh . TC mokk :* 
#thun nie wiwii raya single k sdihh weyh :'( yng mna ada pasangan tuu jelly do tngok korng taulah bju raya sama ann -_- hahahah  . dahlah . tahpape dah wii tulis nie . bye all tc . jga dri msa raya nie :* 


Older Post | Newer Post
Owner
HELLO dear reader :*welcome to my online diary

Navigations Here

About
Links
Entries

penenang jiwa

Photobucket


Bias?

Shoutbox


Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : wii
Background by : FPA